BOETSEER ATELIER – ARNHEM NOORD

Vitamine k – volwassenen

De cursussen zijn weer begonnen!!
woensdag avond vanaf 19.00 en donderdag ochtend vanaf 9.30 er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Stuur mij een mail als je mee wil doen.


In mijn cursus boetseren staat het werken in klei centraal, maar er zijn ook zeker uitstapjes te maken naar andere materialen. Techniek staat bij mij in dienst van het idee dat je voor ogen hebt. Uitproberen, kijken en spelen zijn hierbij heel belangrijk, maar ik houd ook van een mooi eind resultaat.

Mijn lessen geef ik als kunstenaar en niet zozeer als docent. Samen ontdekken we waar jouw sterke kanten en interesses liggen en er is veel vrijheid. Ik geef graag een persoonlijke begeleiding en bied de ruimte om ieder zijn eigen ontwikkeling door te laten maken.

vitamine K werkt met knipkaarten van 10 lessen per kaart
een knipkaart kost €230,00


Gun jezelf een wekelijkse dosis Vitamine K
en stuur een mail naar
info@dejonginbeeld.nl 

Volg ook Vitamine K op Instagram.

Hartelijke groet, Esther de Jong


NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Vitamine K – KIDS

Boetseer les voor kinderen
Op Donderdagmiddag van 15.30 to 17.00 is er boetseer les voor kinderen vanaf 8 jaar. We gaan leuke beeldjes maken en deze ook kleuren en gazuren. Dit is niet doorlopend, af en toe geef ik een blok van 5 lessen.
Stuur mij een mail als je interesse hebt dan zet ik je op de lijst en krijg je bericht als er weer een blok begint. De boetseerles vindt plaats in kleine groepjes en kost €11,50 per kind per les.Een kinderfeestje vieren in het atelier van een echte kunstenaar? Dat kan!
In mijn atelier kan je met met een groepje van kinderen een bijzonder dierenbordje komen maken. We ontwerpen eerst de vorm en jullie gaan het dan helemaal zelf maken van klei. Als laatste kunnen we het met speciale klei (engobe) mooi inkleuren. Als de bordjes af zijn bak ik ze in mijn oven op 1000 graden, daarna glazuur ik ze zodat ze mooi gaan glanzen en bak ik de bordjes nog een keer op 1040 graden.
Na een paar weken kunnen de bordjes opgehaald worden en eet je voortaan je taartje van je zelfgemaakte bordje!
tarief:
vanaf 8 jaar €13,50 per kind
(korting met Gelrepas mogelijk)
incl. materiaal, bakken en glazuren, limonade en wat lekkers.
duur: ongeveer 2 uur